Fan van F.C. Twente
Nieuws

Bedrag dat FC Twente bood voor Kenneth Paal is bekend

50.000 Euro had Technisch Directeur Jan Streuner van FC Twente geboden op PEC Zwolle linksback Kenneth Paal. Dit meld www.twentefans.nl en hebben het uit betrouwbare bron vernomen. Mike Willems van PEC Zwolle noemde het bedrag echter 'een schande' tijdens een uitzending van ESPN.

Streuer was zich een dag later echter van geen kwaad bewust. "Ze hadden zich heel wat onkosten kunnen besparen als ze hem hadden laten gaan", liet de technisch directeur van FC Twente dinsdag weten tegenover TC Tubantie. "Of ze hadden voor dat bedrag ook een prima speler kunnen halen."

"Want naast het feit dat we zijn contract van een half jaar moesten afkopen, zouden zij ook zijn verlost van zijn salaris. Dan praat je toch over een aardig bedrag als je dat bij elkaar optelt", constateert hij. "Ik snap het ook niet zo goed, want deze jongen is nota bene ook al twee maanden geblesseerd en was daarvoor niet eens basisspeler. Nu hebben ze niets", besluit Streuer over de hekkensluiter van de Eredivisie.

Paal kan komende zomer vanwege een aflopend contract transfervrij vertrekken bij PEC Zwolle, terwijl hij op dit moment tweede keus is achter Mees de Wit. FC Twente is er maandag overigens alsnog in geslaagd om een nieuwe back te vinden. Technisch directeur Jan Streuer wist de selectie te versterken met Joshua Brenet, die een contract tot het einde van het seizoen tekende.