Fan van F.C. Twente
Nieuws

Fan en ondernemer FC Twente

Appeltje.nl Een eeuw aan Twentse topkwaliteit

Het appeltje valt bij ons al generaties niet ver van de boom. Geboren en getogen in Enschede zijn wij natuurlijk trouwe supporters van het Twentse voetbal en met name van FC Twente. Ook sponsoren wij voetbalclubs als C.V.V. Sparta, BSC Unison en Voigido, daarnaast zijn wij ook te zien in de online talkshow Voetbaltijd gehost door Rene Wagelaar en Eddy van der Ley.

Appeltje-62441

Zo’n 50 jaar voor de fusie tussen sportclub Enschede en de Enschedese Boys is het Twentse familiebedrijf ontstaan dat vandaag de dag Appeltje heet. Al een ruime eeuw zijn wij bij Appeltje bezig om elke dag de beste en verste producten te verzamelen voor onze klanten. Samen met ons lokale en nationale netwerk zorgen wij ervoor dat u bij ons geniet van ouderwets, on-geconserveerd en verse producten zonder onnodige toevoegingen. Wij zijn Appeltje.

Zakelijk of privé
Appeltje is er om bedrijf en particulier compleet te ontzorgen op het gebied van gezonde voeding. Wij leveren on-geconserveerde verse topproducten zoals: fruit, groente, eieren, zuivel, vruchtensappen, noten, muesli, granola, honing en natuurlijke voedingssupplementen zoals chlorella en propolis-tinctuur. Besteld u privé dan leveren wij de producten z.s.m. nadat u besteld heeft bij u thuis af. *Appeltje levert ook op uw werk als uw organisatie werkfruit afneemt tijdens de wekelijkse levering(en). Zakelijk maken wij er werk van om de wensen van uw organisatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarna bespreken we het voorstel op maat (afname, leverdata, presentatie en locatie(s)). Deze kan elke week door uw organisatie aangepast worden en als kers op de taart zit u bij ons niet aan een contract vast. Ook voorzien wij in het benodigde presentatiemateriaal!

Eerlijk en duurzaam
Bij Appeltje vinden we het belangrijk dat we voor een eerlijke prijs een eerlijk product bieden. Dat doen we door rekening te houden met fair-trade keurmerken en het maken van eerlijke afspraken met onze partners. Daarnaast letten we op onze “carbon footprint” om onze producten zo klimaatneutraal mogelijk te kunnen leveren. Dit doen we door gebruik te maken van groene stroom, eigen zonnepanelen, voorraadmanagement en algemene verduurzaming.

Fiscaal voordeel
Ja, ja niet alleen lekker, eerlijk en duurzaam maar ook 100% fiscaal aftrekbaar! Nou daar plukt u de vruchten van. Het fruit dat aan medewerkers beschikbaar wordt gesteld valt namelijk onder de nihilwaardering waardoor het ook geen invloed heeft op de Werkkostenregeling. Nog niet overtuigd! Laat onze producten voor ons spreken en bestel gratis en vrijblijvend een proefbox op Appeltje.nl.