Fan van F.C. Twente
Nieuws

Fan en ondernemer FC Twente

K&T Administratie en Belastingadvies

K&T Administratie en Belastingadvies is gestart op 1 december 2022. De oorsprong ligt echter al in 2006. Toen waren het Niek en Renske Tielemans die startten met Kubus Enschede V.O.F.

Kjeld1535pxNa 15 jaar hard gewerkt te hebben aan een stabiel, goed lopend administratiekantoor werden zij overgenomen door max. administratie & belastingadvies. Kjeld Tielemans was hier de spin in het web en oprichter. Gedurende 2021 en 2022 werd het klantenpakket flink uitgebreid.

Per 1 december 2022 ben ik, Kjeld, echt voor zichzelf begonnen, dit onder de naam K&T Administratie en Belastingadvies. Hiertoe is de klantenportefeuille van max. administratie & belastingadvies overgenomen.

Na een leerzame periode was het tijd om op eigen benen te gaan staan. De samenwerking met een accountant en fiscalist zal gewoon worden voortgezet. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en is alle expertise (indirect) onder één (spreekwoordelijk) dak.

Het enige wat er dus in al die jaren veranderd is, is de naam.

K&T Administratie en Belastingadvies; een fris, deskundig en innovatief administratiekantoor met veel toegevoegde waarde voor een voordelige prijs.

 

DE ZOON VAN DITTA EN SETH OVERLEED AAN EEN METABOLE ZIEKTE

Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij. 

olivier

 

“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”

Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”

Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhametakids-logonkelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.

‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'

 

Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”

 

Appeltje.nl Een eeuw aan Twentse topkwaliteit

Het appeltje valt bij ons al generaties niet ver van de boom. Geboren en getogen in Enschede zijn wij natuurlijk trouwe supporters van het Twentse voetbal en met name van FC Twente. Ook sponsoren wij voetbalclubs als C.V.V. Sparta, BSC Unison en Voigido, daarnaast zijn wij ook te zien in de online talkshow Voetbaltijd gehost door Rene Wagelaar en Eddy van der Ley.

Appeltje-62441

Zo’n 50 jaar voor de fusie tussen sportclub Enschede en de Enschedese Boys is het Twentse familiebedrijf ontstaan dat vandaag de dag Appeltje heet. Al een ruime eeuw zijn wij bij Appeltje bezig om elke dag de beste en verste producten te verzamelen voor onze klanten. Samen met ons lokale en nationale netwerk zorgen wij ervoor dat u bij ons geniet van ouderwets, on-geconserveerd en verse producten zonder onnodige toevoegingen. Wij zijn Appeltje.

Zakelijk of privé
Appeltje is er om bedrijf en particulier compleet te ontzorgen op het gebied van gezonde voeding. Wij leveren on-geconserveerde verse topproducten zoals: fruit, groente, eieren, zuivel, vruchtensappen, noten, muesli, granola, honing en natuurlijke voedingssupplementen zoals chlorella en propolis-tinctuur. Besteld u privé dan leveren wij de producten z.s.m. nadat u besteld heeft bij u thuis af. *Appeltje levert ook op uw werk als uw organisatie werkfruit afneemt tijdens de wekelijkse levering(en). Zakelijk maken wij er werk van om de wensen van uw organisatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarna bespreken we het voorstel op maat (afname, leverdata, presentatie en locatie(s)). Deze kan elke week door uw organisatie aangepast worden en als kers op de taart zit u bij ons niet aan een contract vast. Ook voorzien wij in het benodigde presentatiemateriaal!

Eerlijk en duurzaam
Bij Appeltje vinden we het belangrijk dat we voor een eerlijke prijs een eerlijk product bieden. Dat doen we door rekening te houden met fair-trade keurmerken en het maken van eerlijke afspraken met onze partners. Daarnaast letten we op onze “carbon footprint” om onze producten zo klimaatneutraal mogelijk te kunnen leveren. Dit doen we door gebruik te maken van groene stroom, eigen zonnepanelen, voorraadmanagement en algemene verduurzaming.

Fiscaal voordeel
Ja, ja niet alleen lekker, eerlijk en duurzaam maar ook 100% fiscaal aftrekbaar! Nou daar plukt u de vruchten van. Het fruit dat aan medewerkers beschikbaar wordt gesteld valt namelijk onder de nihilwaardering waardoor het ook geen invloed heeft op de Werkkostenregeling. Nog niet overtuigd! Laat onze producten voor ons spreken en bestel gratis en vrijblijvend een proefbox op Appeltje.nl.