Fan van F.C. Twente
Nieuws

Bij FC Twente wordt met veel interesse uitgekeken naar deze transferperiode

Zoals bij vele clubs kijken ze ook bij FC Twente met heel veel interesse naar de komende transferperiode. Dat er belangstelling is voor FC Twente middenvelder Ramiz Zerrouki is bekend maar volgens Ron Jans is een tussentijds vertrek van de middenvelder uitgesloten. De trainer van de Tukkers hoopt dat ze iedereen bij elkaar kunnen houden.

Wat betreft Ramiz Zerrouki is het duidelijk, Feyenoord wilde hem graag halen maar FC Twente liet hem niet gaan en dat zal in de komende transferperiode ook niet gebeuren. “Zo staan wij er wel in” zegt Ron Jans in de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Het zou voor Ramiz, een geweldige speler en een geweldige jongen, heel dom zijn om de deur dicht te gooien."

Volgens technisch directeur Jan Streuer is er geen noodzaak voor FC Twente om in januari spelers te verkopen. Hij zegt o.a. Stel je voor: er komt een club die een geweldig bedrag biedt, het is voor hem een geweldige stap én we hebben een opvolger. Dan wordt het misschien anders, maar voor zover ik weet hebben we die nog niet en zijn we daar ook niet op zoek in januari."

Het gebeurt ook geregeld dat spelers een droomtransfer voor hun kunnen maken maar als dat niet kan zijn ze teleurgesteld. Als het niet lukt wat gaat zo’n jongen dan doen? Gaat hij minder presteren of gaat hij niet meer werken? Bij Mees Hilgers was dat ook zo, interesse van een topclub maar het gaat niet door maar hij pakte het fantastisch op en zijn kans komt later. Julio Pleguezuelo heeft ook zijn plannen, zijn contract loopt af. Wij willen eventueel wel door als hij met zijn rol om kan gaan, maar wellicht dat hij ook op zoek is. Wij willen Julio er eigenlijk bij houden, een zeer gewaardeerde speler voor ons."