Fan van F.C. Twente
Nieuws

Borussia Dormund op de tribune voor FC Twente goalie.

Volgens Tijmen van Wissing van RTV Oost zat Borussia Dortmund al een paar keer op de tribune bij een wedstrijd van FC Twente voor keeper Lars Unnerstall. Ook in Groningen tijdens de wedstrijd FC Groningen – FC Twente zat een afvaardigde van de Duitsers op de tribune. Wekelijks is de doelman uitblinker bij zijn team en ook in Groningen was het aan de doelman te danken dat FC Twente een punt mee terug nam naar Enschede. Dertien doelpunten kreeg hij pas tegen en is daarmee verreweg de minst gepasseerde doelman.

Tijmen van Wissing stelt "Wij gaan bij leven en welzijn niet meer meemaken dat er onder de lat bij FC Twente zo'n goede doelman staat, ik kom vaker superlatieven tekort, die man is zó sensationeel goed. Als een speler één-op-één met hem komt, en je kunt op een gokwebsite nog snel geld inzetten, dan moet je inzetten op een redding van hem."Blijkbaar is dat dus ook Dortmund opgevallen. "Meevoetballen kan hij niet, maar vorige week zat Borussia Dortmund op de tribune bij FC Twente. Ik kan mij niet voorstellen dat FC Twente hem kan behouden. Misschien moet de club het salarisplafond wel helemaal op de schop gooien", vervolgt Van Wissing. "Geef hem zes à zeven ton per jaar, en hij blijft misschien. Dan weet ik niet of hij gaat. Hij heeft het naar zijn zin en het is zo'n belangrijke speler."

Unnerstall ligt momenteel tot medio 2025 vast bij de Tukkers. Hij kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van PSV. De sluitpost vertelde al eens dat hij graag nog eens in de Premier League zou spelen.