Fan van F.C. Twente
Nieuws

Ennio van der Gouw verlaat FC Twente

De 21 jarige reservedoelman Ennio van der Gouw verlaat FC Twente en maakt de overstap naar VVV Venlo en heeft een tweejarig contract getekend in Venlo met een optie voor nog een jaar. Ennio van der Gouw had een aflopend contract bij de Tukkers en was dus vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Het is de zoon van oud keeper Raymond van der Gouw niet gelukt om door te breken in Enschede. "Ennio is een intelligente jongen die alles aangrijpt om in zichzelf te investeren en beter te worden. We zijn blij dat hij VVV ziet als de juiste omgeving om de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten", zegt technisch manager Willem Janssen van VVV op de clubsite. 

Van der Gouw hoopt zich bij VVV in de kijker te spelen. "Ik wil hier natuurlijk zoveel mogelijk spelen en me hier verder ontwikkelen als keeper en als persoon. Dit is voor mij een hele mooie stap", zegt hij zelf.

"Ik ken VVV natuurlijk al vanuit de Eredivisie als een hele mooie club. Toen ik de gesprekken met VVV aanging, heb ik vanaf het eerste moment veel vertrouwen gekregen en dat gaf me direct een goed gevoel. Ik kan dan ook niet wachten om in De Koel te spelen en in de komende jaren met VVV hopelijk weer terug te keren in de eredivisie.