Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente ging met andere bedoelingen de wedstrijd tegen AZ in

FC Twente had de bedoeling om AZ van begin af aan bij de strot te pakken maar daar kwam niets van terecht. AZ was de gehele wedstrijd de veel betere ploeg en hadden met de rust zelfs met een 1-0 voorsprong moesten gaan rusten maar door een fout van de assistent scheidsrechter werd een goal van Jesper Karlsson afgekeurd wegens buitenspel, terwijl het geen buitenspel was.

Trainer Ron Jans zei na de wedstrijd dat FC Twente niet zo wil voetballen en hij baalde behoorlijk en dan vooral van de verschrikkelijke 1e helft. Tegen Feyenoord hebben ook zo’n helft gehad zei Jans maar zo willen wij helemaal niet voetballen. Ik ben blij dat het rust was en dat het nog 0-0 was zodat we dingen konden veranderen. Het ging iets beter in de 2e helft maar FC Twente had nergens recht op en werd daarom terecht uitgeschakeld door AZ.