Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente houd De Grolsch Veste dicht, allemaal naar binnen of niemand

Ondanks dat het kabinet heeft besloten dat er 1/3 van de voetbalstadions gevuld mogen worden houd FC Twente het stadion gesloten.De clubs in het betaald voetbal hadden aangedrogen op 2/3e maar het kabinet gaf hier geen gehoord aan.

Vanmorgen was er een overleg tussen de betaalde voetbalclubs om de nieuwe versoepelingen te bespreken. FC Twente heeft in samenwerking met andere partijen een standpunt ingenomen van: Of al onze seizoenkaarthouders en sponsors naar binnen of andere geen.

Algemeen directeur Paul van der Kraan zegt hierover op de website van FC Twente; Aangezien het voor ons onmogelijk is om met 1/3 bezetting al onze seizoenkaarthouders en sponsors te mogen ontvangen, houden wij onder de huidige maatregelen de poorten van De Grolsch Veste gesloten tot minimaal het volgende weegmoment op 15 februari. Daarna nemen wij vervolgstappen gebaseerd op de dan geldende coronamaatregelen dan wel versoepelingen.

Een van de kernwaarden van FC Twente is Noaberschap. We zijn daarom samen opgetrokken met de verschillende geledingen, die onze club de afgelopen jaren op diverse manieren veelvuldig hebben gesteund. Wij steunen onze supporters en sponsors door het genoemde standpunt in te nemen. Bovendien kost voetballen voor grotendeels lege tribunes ook nog eens veel meer geld dan dat het oplevert.