Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente kijkt naar nieuwe spelers.

Bij FC Twente wordt uiteraard ook uitgekeken naar spelers die de selectie kunnen versterken of spelers die men kan halen mocht er iemand vertrekken. Een speler die op de radar staat is de 21 jarige Bram Franken. Op dit moment speelt hij in de Tweede divisie bij Quick Boys en kwam daar vanuit de jeugd van AZ. Franken hoopt vanuit Quick Boys de stap te gaan maken naar de eredivisie en meerdere clubs zouden interesse hebben in de middenvelder.

Franken heeft bewust een stapje terug gedaan om vanuit de jeugdopleiding van AZ naar Quick Boys te gaan om daarna weer stappen voorwaarts te maken. Hij tekende daarom ook een contract voor een jaar. Wellicht kan hij in de winter al een stap maken maar lukt dat niet dan de volgende zomerperiode.

Mocht Ramiz Zerrouki vertrekken dan weet Michel Vlap wel een opvolger voor hem. Volgens de vader van Michel Vlap moet FC Twente het wagen om Mees Hoedemakers van SC Cambuur dan te halen. Volgens vader Vlap is Hoedemakers een goede vervanger voor Zerrouki. Zerrouki heeft zijn ambities uitgesproken en wil graag een stap hogerop. Ook FC Utrecht is gecharmeerd van de kwaliteiten van Hoedemakers en probeerde hem de afgelopen zomer al te halen.