Nieuws

FC Twente krijgt een nee van Klaas Jan Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar heeft er voor gekozen om definitief een punt achter zijn carrière te zetten, zo valt te lezen op de website van Voetbal International. De voormalig Oranje-international heeft hierover zelf nog geen verklaring gegeven. 

"Huntelaar nam voor zichzelf de tijd om alles op een rijtje te zetten", schrijft verslaggever Freek Jansen in de rubriek VI Opinie. "Die tijd is 'officieel' nog aan de gang, maar de voormalige spits heeft de knoop voor zichzelf al doorgehakt. Hij keert niet meer terug als voetballer."

De 38-jarige spits begon zijn loopbaan bij PSV. Daarna kwam hij onder andere nog uit voor SC Heerenveen, Ajax, Real Madrid en AC Milan. Zijn laatste club was Schalke 04. 'The Hunter' probeerde de ploeg uit Gelsenkirchen afgelopen seizoen te helpen om in de Bundesliga te blijven. Ondanks zijn komst degradeerde Schalke toch uit de Duitse competitie. 

De Graafschap, NEC, FC Twente en ook SC Heerenveen wilden Huntelaar deze zomer terughalen naar Nederland, maar uiteindelijk kwam het niet tot een overstap.