Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente profiteert mee van transfer van Jesús Corona

FC Twente heeft uitzicht op een mooie financiele bonus want Jesús Corona staat op het punt om een mooie transfer te maken. Zoals het nu lijkt gaat hij van FC Porot naar Sevilla en FC Twente kan daar een graantje van meepakken. Men heeft het over ca. 9 ton en dat is mooi geld voor de Tukkers.

Corona speelde tussen 2013 en 2015 in de Grolsch Veste, voordat hij voor ruim tien miljoen euro werd overgenomen door FC Porto. Aan het einde van dit seizoen loopt zijn contract bij datzelfde Porto af en Os Dragões maken volgens Record gebruik van hun allerlaatste kans om een transfersom aan de Mexicaan over te houden. Afgelopen zomer was Sevilla al met hem bezig, nu drukken de Andalusiërs alsnog door, voor om en nabij de drie miljoen euro.

Dat nieuws zal ook in Enschede met gejuich ontvangen worden. Record weet dat de Tukkers contractueel gezien recht hebben op dertig procent van de transfersom. Corona zelf krijgt volgens het medium 3,5 procent van het bedrag mee, terwijl FC Porto 66,5 procent overhoudt.