Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente sprak met twee spelers die men wil halen.

Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente verteld aan Voetbal International dat de club om de tafel heeft gezeten met zowel Maroun Azarkan als Ruben van Bommel. FC Twente is nu al druk doende om de selectie voor het volgende seizoen op orde te krijgen.

Het zou in Enschede wel eens een drukke transferperiode kunnen worden want men gaat er vanuit dat er ook spelers gaan vertrekken. Onder andere Vávlac Cerný zou wel eens kunnen vertrekken. Ajax wordt genoemd want die zouden hem wel willen terug halen. FC Twente wil zich voorin versterken en denkt daarbij aan Azarkan en Van Bommel. Eerstgenoemde maakt dit seizoen veel indruk bij Excelsior, dat hem huurt van Feyenoord. Van Bommel, de jongste zoon van vader Mark, wordt ook concreet gevolgd. Hij heeft een aflopend contract bij MVV, maar wil dat verlengen om zijn club zo nog te laten profiteren van een transfer. 

Jan Streuer zegt over Azarkan en van Bommel “Er is gesproken met de twee, maar het is nog niet duidelijk welke kant het opgaat. Je moet nooit op één paard wedden. Het is goed om met spelers te spreken en te weten of ze graag willen. Mensen worden al ongeduldig, willen meteen nieuwe namen. Maar er is geen haast. We zijn ons volop aan het oriënteren. En ook in juli en augustus komen er nog goede spelers op de markt."

Ajax-speler Youri Regeer zou ook graag naar Twente komen, maar hoe dat afloopt is nog onduidelijk. "Ajax heeft nog niet helemaal besloten wat het met een aantal spelers wil." Op de achtergrond is de club ook bezig met het definitef overnemen van Manfred Ugalde, die dit seizoen wordt gehuurd van Manchester City.