Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente verliest oefenduel van FC Emmen

In deze interlandweek heeft FC Twente donderdagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Emmen. Op het Trainingscentrum in Hengelo eindigde het treffen in een 0-1 zege voor de bezoekers.

“We hebben een nuttige oefenwedstrijd gespeeld”, kijkt Ron Jans terug. “Een gelijkspel had denk ik beter gepast, maar het resultaat is nooit het belangrijkste in zo’n wedstrijd. Het fysieke aspect is belangrijker, dat de jongens die de laatste tijd minder in actie kwamen, nu ook negentig minuten hebben gespeeld”, aldus Jans, die in de eerste helft doelman El Maach uit zag vallen met een spierblessure en kort na rust Daan Rots.

“Daan liep een blessure aan zijn enkel op en de eerste indruk is niet zo positief. We moeten even afwachten hoe dat gaat. De spelers hebben nu een paar dagen vrij, dan kunnen we vanaf maandag met een frisse kop richting Vitesse kunnen toewerken.”

FC Twente - FC Emmen 0-1 (0-0)

Scoreverloop:
60’ Dirksen 0-1

Opstelling FC Twente: El Maach (36’ Karssies), Everink, Bruns, Pleguezuelo (68’ Haakmat), Salah-Eddine, Staring, Vlap (68’ Van Leeuwen), Rots (48’ Yegoian), Van Leeuwen (46’ Sybrandy), Ugalde (81’ Driezen), Cleonise.