Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente Vrouwen boekt ruime zege op Excelsior

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Excelsior overtuigend gewonnen. Op Sportcampus Diekman won de ploeg van trainer Joran Pot met 9-0 en is daardoor ook na zeven competitieduels nog zonder puntverlies dit seizoen. Komende zondag speelt FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste de topper tegen Ajax.

Fenna Kalma opende na drie minuten de score 1-0. Het overwicht van FC Twente Vrouwen werd na een half uur spelen uitgedrukt in een 3-0 voorsprong. Nadat Renate Jansen voor de 2-0 zorgde, was Caitlin Dijkstra uit een corner trefzeker (3-0).

Na rust bleef FC Twente Vrouwen de wedstrijd bepalen en liep het via Van Dooren, Kalma en Renate Jansen verder uit (6-0). Fenna Kalma scoorde vervolgens haar derde en vierde treffer van de middag en ook invalster Ella Peddemors was succesvol. Uiteindelijk stond er een 9-0 eindstand op het scorebord van de Sportcampus.

FC Twente Vrouwen speelt zondag 27 november (12.15 uur) in De Grolsch Veste de topper tegen Ajax, beide teams zijn dit seizoen nog zonder puntverlies in de Vrouwen Eredivisie. Kaartinfo voor deze wedstrijd is te vinden op deze pagina.