Fan van F.C. Twente
Nieuws

FC Twente wil meer shoppen bij Ajax

Het Algemeen Dagblad meldt dat FC Twente serieuze belangstelling heeft in Youri Regeer van Ajax. Regeer leek bij Ajax door te breken dit seizoen maar de laatste weken speelt hij minder. FC Twente heeft zich de vorige maand al gemeld bij Ajax om over een overgang te praten. Regeer is een verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan.

De negentienjarige Haarlemmer zou met zijn veelzijdigheid eventueel ook het gat op kunnen vullen dat Ramiz Zerrouki waarschijnlijk achter gaat laten. 

Tot een akkoord is het nog niet gekomen, weet de krant, dat meldt dat Twente een dubbelslag hoopt te slaan bij Ajax. 'De subtopper ziet Salah-Eddine (Anass, red.) de lijn van de tweede seizoenshelft komend seizoen graag doortrekken in Enschede.' De linksback annex middenvelder, die dit seizoen wordt gehuurd, hoopt volgend seizoen weer zijn kans te krijgen bij Ajax. 

Verder heeft Mohamed Daramy te horen gekregen dat Ajax vanaf komende zomer weer op hem rekent. De Deense vleugelaanvaller komt dit seizoen op huurbasis uit voor FC Kopenhagen, dat hem twee jaar terug nog voor 12 miljoen euro aan Ajax verkocht.