Fan van F.C. Twente
Nieuws

Feyenoord doet weer een poging om Ramiz Zerrouki te halen

Voetbal International meldt dat Feyenoord toch weer probeert om Ramiz Zerrouki naar Rotterdam te halen. Feyenoord heeft al vaker een poging gedaan om de middenvelder van FC Twente naar Rotterdam te halen maar die pogingen liepen iedere keer spaak. Volgens het medium lijkt er nu schot in de zaak te zitten.

Tot drie keer toe probeerde de stadionclub het al bij FC Twente en dat men nu weer komt is best wel uniek. Beide clubs zouden weer in gesprek zijn meldt VI.

Ondanks dat Feyenoord al veel middenvelders heeft maar ziet in Zerrouki een directe versterking. Ook met het oog op het volgende seizoen als de club Champions League gaat spelen. Ook weet men niet welke spelers dan beschibaar zijn want ook aan spelers van Feyenoord zal getrokken worden

Onlangs liet Jan Streuer zich al uit over het onafwendbare vertrek van Zerrouki. "Die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste. Er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn, maar het wordt nu tijd dat hij gaat", aldus de vertrekkend technisch directeur van FC Twente op 16 april bij Goedemorgen Eredivisie.

Zerrouki heeft bij Twente nog een contract tot medio 2024. Feyenoord legde eerder al Thomas van den Belt vast voor komend seizoen. De (eveneens) middenvelder komt over van PEC Zwolle.