Fan van F.C. Twente
Nieuws

Giovanni Troupée en Godfried Roemeratoe vertrekken aan het einde van het seizoen bij FC Twente.

Giovanni Troupée en Godfried Roemeratoe vertrekken aan het einde van het seizoen bij FC Twente. Beide spelers hadden een optie in hun contract en die wordt niet gelicht door de club.

Troupée speelde dit seizoen twintig eredivisie duels voor de ploeg van coach Ron Jans, maar hij raakte zijn basisplaats kwijt na de komst van Joshua Brenet. Twente huurde de rechtsback in het seizoen 2019/20 van FC Utrecht en nam hem vorige zomer transfervrij over. Aan die samenwerking komt na één seizoen dus al een einde. Ook Roemeratoe heeft geen toekomst in De Grolsch Veste. De 22-jarige verdedigende middenvelder wordt dit seizoen al verhuurd aan Willem II.

Centrale verdediger Julio Pleguezuelo en rechtsback Luca Everink blijven wel bij FC Twente. De Enschedese club heeft de opties in hun verbintenissen gelicht. Of Twente ook doorgaat met clubicoon Wout Brama en Jesse NBosch is nog niet duidelijk. Hun aflopende contracten zijn formeel opgezegd, zoals de cao voorschrijft. Met de middenvelders wordt echter nog gesproken.

Ook Brenet is komende zomer transfervrij, maar over hem hoeft nog geen besluit te worden genomen. Hij streek pas in januari neer bij Twente.

Duidelijkheid omtrent Ennio van der Gouw is er nog niet want hij zou aan hebben gegeven niet te willen verlengen. Toch zullen beide partijen nog om de tafel gaan.