Fan van F.C. Twente
Nieuws

Jan Streuer heeft zijn bekend maken over zijn vertrek toch vragen.

Na het huidige seizoen gaat FC Twente een andere weg bewandelen want technisch directeur Jan Streuer en trainer Ron Jans verlaten de club en voor hen komen dus Arnold Bruggink als technisch directeur en Joseph Oosting als trainer.

Tegen ESPN zegt Jan Streuer daar nu over dat als de club hem het vorig jaar een tweejarig contract had gegeven dan was hij niet weggegaan maar hij vindt het nu okay. “We hebben drie geweldige jaren gehad, waarin we alle verwachtingen hebben overtroffen. De club zit weer in de lift”zegt hij. Hij vervolgt met . "Ik vind dat clubs altijd heel snel willen veranderen. Een technisch directeur zit er nooit lang en waarom staat nooit vijf jaar lang dezelfde trainer voor de groep? Waarom zou je iedere keer willen veranderen? Ik begrijp dat niet."

"Ik denk dat het onrust is", beantwoordt Streuer zijn eigen vraag. "Er is altijd wel wat te vinden: Ron Jans heeft het geweldig gedaan, maar dan hoor je supporters weer commentaar hebben op zijn wissels. Die willen ook altijd wat anders, maar ik vind het echt onzin."