Fan van F.C. Twente
Nieuws

Jan Streuer langer bij FC Twente of toch niet?

Tegenstrijdige berichten omtrent het aanblijven van technisch directeur Jan Streuer bij FC Twente. Volgens Tubantia heeft de clubleiding van FC Twente aan Jan Streuer laten weten dat men door wil met hem en gisteravond vertelde marketeer Chris Woerts in het programma De Oranjewinter dat de club niet verder wil met hem en dat Arnold Bruggink het zou moeten overnemen. Jan Streure is nog niet ingegaan op het verzoek van de club.

Op dit moment is FC Twente in Costa Rica voor de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz en Jan Streuer is mee daarheen. Voordat hij een keuze maakt, wil hij eerst duidelijk hebben wat er volgend seizoen allemaal mogelijk is. 'De kans is groot dat we dit seizoen weer bij de eerste vijf komen. De vraag is dan: kunnen we uitbreiden, vasthouden of moeten we terug? Wat zijn de ambities? De club moet daar nog op antwoorden en ik ga erover nadenken.'

Streuer is sinds 2020 werkzaam als TD van Twente en mede onder hem gaat het steeds beter met de club en vooral met de prestaties gaat het beter.