Fan van F.C. Twente
Nieuws

Journalist voorspelt clash tussen Ron Jans en Vaclav Cerný.

Tubantia journalist Gerben Kuitert is zeer ontevreden over het optreden van FC Twente trainer Ron Jans na de wedstrijd FC Twente – SC Cambuur. Daarin liet de trainer Vaclav Cerný warm lopen maar hij bracht hem niet terwijl Vaclav Cerný hartstochtelijk werd toegezongen door Vak-P.

Op zijn twitter account schreef de journalist “respectloos omgaan met wisselspelers door Jans wat een drama die trainer, je zou maar Vaclav Cerný heten en zien dat een jongen die iedere week niets brengt maar blijft falen op jou plek”. Hij doelt hiermee op Daan Rots die week in en week uit niets brengt op de rechtsbuiten positie.  

De journalist beweert vervolgens dat Ron Jans bewust Vaclav Cerný vernederd en hij heeft kritiek op Jans met zijn psychologie van de koude grond.Vaclav Cerný vernederen terwijl FC Twente verdiend heeft gewonnen, die jongen heeft nul procent krediet bij Ron Jans zegt de journalist. Hij gaat nog een stapje verder en zegt dat Vaclav Cerný de huidige situatie niet lang meer gaat pikken en dat de speler hier veel problemen mee heeft. Het is wachten op een clash tussen Vaclav Cerný en Ron Jans zegt de journalist. Dit is wel een hele aantijging van een journalist die niet 24 uur per dag bij de club is en niet alles weet wat er binnenskamers gebeurt en niet weet hoe de fitheid van Vaclav Cerný is.Wordt vast vervolgd.