Fan van F.C. Twente
Nieuws

Lars Unnerstall ziet een Premier League club wel zitten.

Mocht zich een Premier League club melden dan wil Lars Unnerstall er wel over nadenken om dan te vertrekken bij FC Twente.

Tegen VI zegt de keeper "Ik denk dat ik steeds beter word en iedere wedstrijd geeft me weer meer ervaring, iets wat voor keepers heel belangrijk is. Je leert situaties nog beter te lezen. Het lukt me steeds beter om kansen onschadelijk te maken, nog voor ze gebeuren. Door een centrale verdediger of onze nummer zes ergens neer te zetten."

De Duitse goalie dacht dat hij bij FC Twente zijn laatste contract zou hebben getekend bij een club maar gezien de vorm die hij heeft moet hij niet verbaasd zijn als er nog een club aan zijn mouw trekt. Hij sluit hem daarom niet uit dat hij ergens anders nog eens een contract gaat tekenen. : Het was inderdaad altijd in mijn gedachten om hier mijn loopbaan af te kunnen sluiten maar ik heb ook altijd gezegd dat je nooit iets moet uitsluiten. Als er iets komt, een Premier League club bijvoorbeeld, waarvan in denk dat is zo mooi voor mij en mijn gezin dan kan het er misschien wel van komen, maar er speelt niks nu”.