Fan van F.C. Twente
Nieuws

Martijn Hoogstoevenbeld vertrekt bij FC Twente.

Vanaf 1 januari 2023 moet FC Twente op zoek naar een nieuwe Financieel directeur want Martijn Hoogstoevenbeld vertrekt op die datum bij de club. Hoogstoevenbeld is de man die de Tukkers uit een diep dal trok wil ene nieuwe uitdaging aangaan op werkgebied.

Hoogstoevenbeld zegt zelf over zijn vertrek "Ik ben een half jaar na de degradatie gestart bij FC Twente en ik kwam in een periode van veel onrust. Mijn doel bij FC Twente was het destijds bedreigde voortbestaan van deze mooie vereniging veiligstellen en ik wilde het vertrouwen van externe relaties in ons herstellen. Met veel plezier en toewijding heb ik vanuit mijn rol en verantwoordelijkheid aan deze doelen gewerkt."

Het bestuur van FC Twente is Hoogstoevenbeld ontzettend dankbaar voor wat hij allemaal voor de club heeft gedaan. Algemeen directeur Paul van der Kraan zegt "Martijn kwam binnen in een financieel moeilijke tijd en met zijn inzet en expertise heeft hij ons de afgelopen jaren enorm geholpen. FC Twente is financieel een stabiele club geworden en in rustiger vaarwater beland. Dat hebben we mede gerealiseerd dankzij zijn enorme inzet voor onze club."