Fan van F.C. Twente
Nieuws

Mees Hilgers in de belangstelling van Feyenoord?

Mees Hilgers zou in de belangstelling staan van Feyenoord en dat streelt de centrale verdediger natuurlijk. Vanavond speelt hij met FC Twente tegen Feyenoord in het KNVB bekertoernooi en daar kan hij zich extra laten zien.

Feyenoord technische man Frank Arnesen is nu al bezig met het volgende seizoen en zou Mees Hilgers op zijn verlanglijstje hebben staan. . De twintigjarige verdediger heeft de geruchten meegekregen. "Het is mooi als zo'n grote club interesse heeft", zegt hij tegen De Telefraaf. "Dat is toch een bewijs dat je goed bezig bent."

Het contract van Mees Hilgers bij FC Twente loopt medio 2023 af met nog een optie voor een jaar dus zou FC Twente het contract nog met een jaar kunnen verlengen en dat weet de verdediger ook.

Niet alleen Feyenoord zou interesse hebben ook de Indonesische voetbalbond zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Mees Hilgers. Hij kreeg onlangs al een brief van de bond ,maar hij zegt daar zelf over dat hij nog geen keuze heeft gemaakt. Ik ga geen snelle keuzes maken want ik ben nog jong maar ik heb wel een band met Indonesië volgens Mees Hilgers.