Fan van F.C. Twente
Nieuws

Mees Hilgers in gesprek met Feyenoord

Mees Hilgers is dit seizoen één van de grote verrassingen binnen de selectie van FC Twente. De 20-jarige verdediger kreeg de kans om zich in de basis te spelen en wist de technische staf te overtuigen. Hierdoor zitten Dumic en tegenwoordig ook Pleguezuelo op de bank.

De ontwikkeling van de centrale verdediger is ook opgemerkt door andere clubs. Volgens het zeer betrouwbare Feyenoord Transfermarkt heeft Feyenoord interesse om de jongeling in te lijven. Het eerste oriënterende gesprek zou al zijn gevoerd.

Feyenoord is druk bezig met zijn schaduwlijst en heeft recentelijk een oriënterend gesprek gevoerd met verdediger Mees Hilgers (20) van FC Twente”, zo schrijft Rutger Vinke, de man achter Feyenoord Transfermarkt, op zijn account. Een heel betrouwbaar account.

Mocht Feyenoord een poging willen wagen Hilgers los te weken bij FC Twente, dan moet het wel met een zak geld over de brug komen. De verdediger heeft nog een doorlopend contract tot medio 2023, met een optie voor nog een extra seizoen.