Fan van F.C. Twente
Nieuws

Michal Sadilek over zijn terugkeer en samenvatting FC Twente - FC Emmen.

Na de wedstrijd tegen FC Emmen sprak FC Twente middenvelder Michal Sadilek heel openhartig over de zware periode die hij gehad heeft waarin hij heel veel last had van oorsuizen. Op een gegeven moment wilde hij zelfs stoppen met voetbal.

Vrijdag stond hij na lange tijd weer in de basis en bekroonde zijn come-back met een schitterende treffer, de belangrijke 2-0. Na de wedstrijd sprak hij voor de microfoon van ESPN en zei "Alle emoties van de afgelopen vier maanden kwamen eruit. Het was een heel moeilijke periode voor mij. Dankzij deze supporters en teamgenoten kon ik weer terugkomen en ben ik heel blij."

Sinds het begin van het seizoen heeft hij last van een tot nu toe ongeneeslijke aandoening genaamd tinnitis. Hij zei daarover "Het is heel lastig geweest. Ik was natuurlijk ook een paar bij de wedstrijden geweest om te zien hoe het ging. De reactie was slecht: ik had na elk geluid hoofdpijn. Nu ben ik langzaam aan het wennen aan de geluiden, dat is wel positief. Het komt goed. Ik ben dankbaar voor alle mensen die mij geholpen hebben en blij dat ik terug ben."