Fan van F.C. Twente
Nieuws

Ook Mees Hilgers mag FC Twente deze winter nier verlaten

Na Ramiz Zerrouki wil FC Twente ook niet meewerken aan een tussentijds vertrek van Mees Hilgers stelt TC Tubantia. Zerrouki mocht niet naar Feyenoord en De Telegraaf meldde dat Ajax, net als ook Feyenoord, interesse zou hebben in Mees Hilgers. De Amsterdammers wilden de Rotterdammers aftroeven in deze transfer. Ajax zou nog geen contact met FC Twente hebben opgenomen omtrent een transfer.

Hoewel de situatie van Hilgers iets anders is, hij ligt nog tot komende zomer vast met een optie voor nog een seizoen, mag ook de rechtsbenige mandekker in principe niet weg in januari. FC Twente staat er ontzettend goed voor in de stand van de eredivisie en daarom hanteert Jan Streuer op dit moment het motto, wij verkopen niet aan een concurent.

Na dit seizoen is een transfer van Hilgers vermoedelijk wel bespreekbaar. Zeker omdat gesprekken over een nieuwe verbintenis nog altijd op niets zijn uitgelopen. De speler lijkt aan te sturen op een volgende stap in zijn carrière. Voor Twente is komende zomer daarom de laatste kans om nog flink aan hem te verdienen. Dat hij met Ajax, Feyenoord én PSV in verband wordt gebracht, is wat dat betreft alleen maar gunstig voor de vraagprijs.