Fan van F.C. Twente
Nieuws

Peter Bosz naar FC Twente? Volgens Hans Kraaij wil hij graag

De nieuwe technisch directeur van FC Twente Arnold Bruggink wacht direct een hele belangrijke taak want hij zal een nieuwe trainer aan moeten stellen nu Ron Jans heeft aangekondigd na dit seizoen te gaan stoppen. Hij zal dit niet alleen doen want het gaat wel in samenspraak met Jan Streuer die pas op 1 juli stopt.

Het is uiteraard nog niet bekend wie de nieuwe trainer gaat worden maar Bruggink ziet het wel zitten om Peter Bosz naar Enschede te halen. Dit zei hij in een interview mat Hans Kraaij bij ESPN. Als Kraaij hem vraagt of ze al gesproken hebben met Bosz antwoord Bruggink "Daar kan ik geen uitspraken over doen Hans." Kraaij vraagt dan of ze al met Bosz hebben gesproken en of hij dat wil antwoord Bruggink "Nee, daar hebben we nog niet mee gesproken en natuurlijk zou ik dat willen".

Hans Kraaij heeft dan nieuws voor Bruggink en zegt dat Peter Bosz heel graag trainer van FC Twente wil worden. Dat weet ik zeker zegt Kraaij waarop Bruggink antwoord "Maar er zijn er wel meer die trainer willen zijn voor een club als FC Twente." Kraay: "Ik denk dat hij heel goed bij je past. En goed bij deze club past met het aanvallende en frivole voetbal. Zeg ik dan iets geks?" Bruggink vindt van niet. "Dat ben ik zeker met je eens."