Fan van F.C. Twente
Nieuws

Pure Energie stopt als hoofdsponsor FC Twente

Bron: Tubantia

FC Twente moet na zeven jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Het Enschedese groene energiebedrijf Pure Energie stopt aan het eind van dit seizoen. 

FC Twente heeft het in het persbericht over zeven bewogen jaren. Zo bleef Pure Energie FC Twente trouw na de degradatie. „We hebben er bewust voor gekozen FC Twente vroeg te informeren zodat er tijd genoeg is voor het vinden van een nieuwe hoofdsponsor”, zegt directeur Marcel Bovenmars van Pure Energie.

Altijd gesteund

Paul van der Kraan, algemeen directeur FC Twente noemt het stoppen jammer: „FC Twente dankt Pure Energie niet alleen voor de jarenlange financiële steun, maar wil ook de waardering uitspreken voor de wijze van samenwerking”, aldus Van der Kraan. „Pure Energie heeft zich nooit bemoeid met het gevoerde beleid van de club en was altijd aanspreekbaar met name in de moeilijke jaren na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie en tijdens corona. Het is mooi dat een regionaal bedrijf zolang verbonden is geweest aan een regionale club.”

Goede en slechte tijden

Marcel Bovenmars: „Zoals de trouwe supporters van FC Twente er ook in goede en slechte tijden staan zijn wij ook sponsor gebleven toen FC Twente degradeerde naar de eerste divisie. Daarna zijn we getuige geweest van een wederopstanding die het gevolg is van goed beleid. Wij waren, zijn en blijven supporter van FC Twente.”

download