Fan van F.C. Twente
Nieuws

Reactie Brüggenwirth: “Bij de ambities van FC Twente passen andere specialisten”

Vandaag is het nieuws naar buiten gekomen dat FC Twente opnieuw op zoek moet naar een nieuwe algemeen directeur. Vierenhalf maand geleden werd Jan-Willem Brüggenwirth aangesteld als de opvolger van Paul van der Kraan, maar dat bleek achteraf geen goede keuze. Beide partijen hebben besloten om per direct uit elkaar te gaan.

“We hebben samen geconcludeerd dat er geen juiste match is, en die moet er natuurlijk wel zijn”, zo vertelt FC Twente voorzitter Dennis Schipper, voorzitter van de Raad van Commissarissen, op de clubwebsite.

“Daarom hebben we van weerskanten de beslissing genomen niet met elkaar door te gaan. We willen Jan-Willem bedanken voor zijn inzet voor FC Twente en wensen hem alle goeds in het vervolg van zijn loopbaan.”

Jan Willem Brüggenwirth: “We zijn samen tot conclusie gekomen om een punt te zetten achter de samenwerking. Bij de ambities van FC Twente passen andere specialisten. Ik ben er trots op, weliswaar kort, deel uitgemaakt te hebben van deze mooie club en wens iedereen veel succes.”