Fan van F.C. Twente
Nieuws

Reserves FC Twente verliezen van de reserves van FC Emmen

In de reservecompetitie speelde FC Twente maandagmiddag een wedstrijd in en tegen Emmen. Het duel ging met 3-0 verloren.

/ 9

In de eerste helft waren er goede kansen voor Dario Dumic, Luka Ilic en Denilho Cleonise, waarbij Cleonise in de slotminuten van het eerste bedrijf de beste mogelijkheid kreeg. Na een actie van Jayden Oosterwolde kon de aanvaller de bal net niet binnentikken bij de tweede paal. De thuisploeg was ook enkele malen gevaarlijk en kreeg eveneens de mogelijkheden om de 1-0 te maken.

Na een 0-0 stand bij rust kwam Bram Marsman aan het begin van de tweede helft in het veld voor Jayden Oosterwolde. FC Emmen kwam na acht minuten in de tweede helft op een 1-0 voorsprong via Kian Slor. Een kwartier voor tijd sloef Emmen twee keer en besliste daarmee het duel (3-0).

Maandag 18 oktober speelt FC Twente de volgende wedstrijd in de reservecompetitie, dan komt Almere City FC op bezoek in Hengelo.