Fan van F.C. Twente
Nieuws

Sadílek en Zerrouki keren met een grote glimlach terug na plaatsing voor play-offs WK 2022

Twee van de drie uitgevlogen internationals zullen met een grote glimlach terugkeren bij FC Twente. Zowel Ramiz Zerrouki als Michal Sadilek hebben gedaan wat ze moesten, en dat is zich plaatsen voor de play-offs richting het WK 2022 in Qatar. Limnios moet het WK definitief uit zijn hoofd zetten.

Tsjechië eindigde als derde in de poule, maar behoort tot de beste twee poulewinnaars van de National League. Hierdoor heeft het zich alsnog geplaatst voor de play-offs* en is er dus nog niets verloren voor Sadélek en Cerny. Hieronder een overzicht van de geplaatste teams voor de Europese play-offs.

Afrikaanse play-offs

Ramiz Zerrouki stond dinsdag in de basis tijdens de allesbeslissende wedstrijd tegen Burkina Faso. Algerije had genoeg aan een gelijkspel om poulewinnaar te worden. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

In totaal hebben tien Afrikaanse landen zich geplaatst voor de play-offs; Algerije, Kameroen, Congo, Egypte, Ghana, Mali, Marokko, Nigeria, Senegal en Tunesië. Vijf daarvan zullen uiteindelijk het WK in Qatar halen middels het spelen van play-offs*.

*De play-offs zullen plaatsvinden in maart 2022.

 

Bron: www.twenteinside.nl