Fan van F.C. Twente
Nieuws

Technisch directeur Jan Streuer wil snel duidelijkheid

Technisch directeur Jan Streuer hoopt heel snel duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Het contract van Streuer loopt eind van dit seizoen af en het is hem nog niet duidelijk of de club verder wil met hem.

In een gesprek met De Telegraaf zegt Streuer dat hij verwacht dat er de komende week meer duidelijkheid zal zijn. Ik ben al met nieuwe spelers bezig zegt Streuer dus er moet in januari duidelijkheid komen, Het komt niet goed over dat je probeert spelers enthousiast te maken om voor FC Twente te gaan spelen en je stopt er zelf mee dat is niet goed.

Inmiddels is de technisch directeur al 70 jaar maar hij vind dat geen probleem. Als je zoals Joe Biden op je 79ste nog president kan zijn van de Verenigde Staten dan kun je op mijn leeftijd nog technisch directeur bij een professionele voetbalorganisatie zijn. Jan Streuer is wel erg tevreden over de prestaties van FC Twente onder leiding van trainer Ron Jans. Uiteraard zitten er ook mindere wedstrijd tussen zegt Streuer maar dat er nog rek in zit is duidelijk. Kijk een waar we 1,5 jaar geleden stonden en waar we nu staan. Toen was FC Twente helemaal niks en had men 8 spelers.

Als het aan Jan Streuer ligt gaat FC Twente door met Ron Jans, Ik ben heel tevreden over deze technische staf en onder mij zal dat niet veranderen. Als de club dat wel wil dan zal ik mijn conclusies trekken zegt Streuer.