Fan van F.C. Twente
Nieuws

Weestand tegen aanstelling Jan Dirk van der Zee

Jan Dirk van der Zee zou de nieuwe algemeen directeur van FC Twente gaan worden maar tegen die aanstelling is veel weerstand. Volgens FC Twente zelf is Jeroen Bijl de topkandidaat. Bijl die ook werkzaam was voor de hockeybond en bij PEC Zwolle zou op dit moment in gesprek zijn met de clubleiding van FC Twente.

Valentijn Driessen zei bij Veronica Offside "Volgens mij is de raad van commissarissen as we speak bij elkaar om een nieuwe directeur te kiezen, Twente is daarvoor dus uitgekomen bij Bijl, die eerder uitkwam in de hockeysport. "Daar is hij vertrokken naar aanleiding van dat er melding is gemaakt van grensoverschrijdend gedrag van de bondscoach. Die schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn en ze hopen er vanavond een klap op te kunnen geven."

Sinds het vertrek van Paul van der Kraan is de vacature van algemeen directeur vacant bij FC Twente en daarom is er nu haast ontstaan om een nieuwe algemeen directeur aan te stellen mede door het aankomende vertrek van Jan Streuer en Ron Jans. Ook is financieel directeur Martijn Hoogstoevenbeld al vertrokken.