Fan van F.C. Twente
Nieuws

Wout Brama over Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer

In het programma “Goedemorgen eredivisie” vertelde Wout Brama dat Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer eerder niet serieus genomen werden door FC Twente. Wout Brama, inmiddels 36 jaar, speelde ooit met beide spelers samen.

Een paar seizoen geleden moest de routinier kort met het tweede elftal van FC Twente meetrainen en hij zei in het programma  "Daar speelde ik samen met Zerrouki en Wieffer. Dat was toch wel een aardig tweede elftal, "Wieffer verdiende meer kansen dan hij nu heeft gekregen. En dat was met Zerrouki net zo, eigenlijk, Wieffer speelde altijd in het tweede elftal",

Brama vervolgt met  "Zerrouki werd op de training bij het eerste nog wel eens als rechtsback of linksbuiten neergezet. Maar dat was omdat ze dan nog een plekje over hadden. Ze werden in die tijd niet echt serieus genomen door Twente. Het eerste elftal, onder leiding van Garcia (Gonzalo, red.) en Ted van Leeuwen als technisch directeur, vond ze niet zo goed."

Tevens vertelde Brama dat hij dat hij op de weg terug is na een lange blessure en gaat op korte termijn de groepstrainingen hervatten. Vanaf maandag traint hij weer deels mee met de groep, waarna hij een week later volledig aansluit. Of hij ook na dit seizoen nog doorgaat als profvoetballer, is onduidelijk. "Ik twijfel. Als ik volledig fit ben, vind ik voetbal heel erg leuk. Maar ik ben de afgelopen jaren te veel geblesseerd geweest om van waarde te zijn voor de club, en dan vind ik voetbal niet zo leuk. De deur is nog niet helemaal dicht, maar het moment van stoppen komt wel dichterbij", besluit hij.