Fan van F.C. Twente
Nieuws

Zondag uit tegen Groningen - vooruitblik Ron Jans

Zondagmiddag treedt FC Twente in de Euroborg aan tegen FC Groningen. In aanloop naar het treffen de wekelijkse vooruitblik met trainer Ron Jans.

Na het gelijke spel van zondag tegen koploper Feyenoord wacht voor FC Twente dit weekend de ontmoeting met de hekkensluiter van de Eredivisie: FC Groningen. De ploeg heeft het moeilijk dit seizoen. “Ik heb een prachtige tijd in Groningen gehad, ik leef mee met de club, maar wij zijn bij FC Twente met iets anders bezig”, vertelt Ron Jans. “Voor ons gaat het erom dat wij zondag laten zien wat wij kunnen. FC Groningen heeft de kwaliteiten om in de Eredivisie te spelen en ik hoop dat ze punten gaan pakken dit seizoen, maar niet dit weekend.”

Tijdens de laatste dagen dat de transfermarkt open was verwelkomde FC Groningen begin deze week enkele nieuwkomers in de selectie. “Voor Groningen zal het weer een nieuwe kans zijn zondag voor eigen publiek”, vervolgt Jans. “Bij tegenslagen zal hun vertrouwen kwetsbaar zijn.”

Selectie FC Twente
Op Wout Brama en Julio Pleguezuelo na kan trainer Ron Jans zondag beschikken over een volledige selectie.

FC Groningen – FC Twente, aanvang 16.45 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2.